Читај ми!

Настасић: Не помишљамо на пораз

Матија Настасић сматра да репрезентација Србије мора да размишља само о победи против Португалије. Не смемо да размишљамо само о Роналду, рекао је штопер Шалкеа.

Матија Настасић је свестан да су репрезентацији Србије неопходне победе и да ће екипа учинити све да савлада Португалију у наредној утакмици.

"Нисмо у ситуацији да размишљамо у смеру 'ако изгубимо'. Мораћемо да идемо на победу и учинимо све да се из Лисабона вратимо са три бода", рекао је Настасић новинарима уочи гостовања у Португалији.

Србија ће се сутра састати са Португалијом у четвртом колу Групе И квалификација за Европско првенство у Француској.

"Надам се да смо спремни да урадимо оно што народ очекује од нас, али што и ми сами очекујемо", истакао је Настасић.

Србија после прве три утакмице има један бод и претпоследња је на табели, док је Португалија друга са пет бодова више.

Настасић је навео да размишља само о победи над наредним ривалом.

"Искрено, не размишљам о поразу од Португалије. Ова утакмица је много важна за нас јер у прва три кола нисмо освојили онолико бодова колико смо планирали", поручио је Настасић.

Он је истакао да се српски тим добро припремао за сусрет са Португалијом, за разлику од неких претходних окупљања националног тима.

"Добро смо се припремили у Пазови, екипа делује спремно, сви смо били максимално концентрисани на тренинзима, што ме посебно радује, јер мислим да у претходним окупљањима то није био случај", рекао је Настасић.

Када је реч о наредном противнику, Настасић је нагласио да је грешка размишљати само о званично најбољем фудбалеру света Кристајану Роналду.

"Опасно је размишљати само о Роналду, јер они имају много квалитетних фудбалера. Роналдо се можда издваја јер је најбољи на свету, али не смемо да запоставимо остале, јер можемо имати велики проблем ако то урадимо. Са свих страни прети опасност", оценио је Настасић.

Он је додао да је много спремнији него што је то био случај прошле године, када готово и није играо за Манчестер сити.

"За сваког играча је најбитније да игра. Направио сам прави потез одласком у Шалке и сада имам више самопоуздања и утакмица у ногама, што је много битно, много сам спремнији", рекао је овај двадесеттрогодишњи штопер.

Утакмица између Србије и Португалије играће се сутра од 20.45 по средњоевропском времену, на стадиону Бенфике у Лисабону.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво