Блатер осудио захтеве за бојкот СП 2018. и 2022. године

Председник Међународне фудбалске федерације (ФИФА) Сеп Блатер критиковао је политичаре који се залажу за бојкот Мундијала у Русији 2018, односно у Катару 2022.

"Фудбал би требало да буде уједињен против бојкота који никада није давао никакве резултате", рекао је Блатер.

Председник ФИФА који је кандидат и за пети мандат на тој функцији, на изборима у мају ове године, био је поздрављен аплаузима после излагања на годишњем конгресу Европске фудбалске уније (УЕФА) у Бечу.

Блатер у говору није помињао предстојеће изборе на Конгресу ФИФА у мају.

На тим изборима противкандидати ће му бити потпредседник ФИФА јордански принц Али бин Ал Хусеин, португалска фудбалска легебда Луис Фиго и предсeдник фудбалске федерације Холандије Михаел ван Праг.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије