Читај ми!

Просинечки: Реал и Барса су најбољи на свету

Некадашњи фудбалер мадридског Реала и Барселоне Роберт Просинечки сматра да нема фаворита уочи Ел Класика и поручио да се састају два најбоља тима на свету.

"Играо сам доста утакмица Ел Класика за обе екипе и морам да кажем да је увек неизвесно. Барселона игра у одличној форми, али може да се догоди да изгуби. Дерби мечеви су одувек били занимљиви и никада не може нешто са сигурношћу да прогнозирате", рекао је за селектор репрезентације Азербејџана.

Просинечки је истакао да ће Барселона од старта меча заиграти нападачки, иако би јој и нерешен исход одговарао пошто има бод више у односу на највећег ривала.

"Дуел између Реала и Барселоне гледа скоро цео свет јер играју две најбоље екипе на свету. Верујем да ће бити веома занимљиво јер је утакмица од велике важности. Барселона неће мењати свој препознатив стил пошто у нападу има сјајне индивидуалце Месија, Суареза и Нејмара, али и Инијесту". Он је рекао да актуелни шампион мадридски Атлетико не сме да се отпише у трци за титулом Примере.

"Верујем да ће трка за титулу водити до самог краја, а упркос томе што заостаје девет бодова Атлетико не би требало отписивати. Тренер Симеоне је саградио тим који може да игра са сваким на свету", закључио је бивши фудбалер и тренер Црвене звезде.

Просинечки је 1991. године прешао из Црвене звезде у Реал, где је провео три сезоне, а у Барселони је играо у сезони 1995/1996.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 09. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије