Читај ми!

Лалатовић: Нападачки до нове победе

Фудбалери Црвене звезде дочекују у суботу на стадиону "Рајко Митић" Напредак из Крушевца у утакмици 20. кола Супер лиге Србије. Меч почиње у 18 часова. Звездин тренер Ненад Лалатовић најављује офанзивну игру, која би његовом тиму требало да донесе нови тријумф.

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да ће његова екипа дати све од себе да на предстојећој утакмици Супер лиге против Напретка одигра боље него у претходним мечевима и да нападачком игром оствари још једну победу.

"У госте нам долази врло неугодан противник, њихова позиција на табели и број бодова нису реална слика њиховог квалитета. У последња два кола играли су против Младости и ОФК Београда. Мислим да су у оба меча били бољи, али нису победили. Апсолутно верујем у моје играче, атмосфера је феноменална, даћемо све од себе да одиграмо боље него у претходним мечевима", рекао је Лалатовић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Фудбалери Црвене звезде дочекаће сутра на стадиону "Рајко Митић" Напредак из Крушевца у утакмици 20. кола Супер лиге Србије. Лалатовић је рекао да Напредак има неколико сјајних првотимаца, од којих је издвојио Николу Трујића, Сређана Димитрова и Ибрахима Мамеа Н'Дијајеа.

"То је квалитетна екипа. Имају брза крила, а пет-шест играча из овог њиховог тима и ја сам тренирао. Против свакога ћемо играти нападачки, јер то је оно што доноси резултат. Ми ћемо покушати да решимо утакмицу што пре", рекао је Лалатовић.

Тренер црвено-белих навео је да нема проблема са повредама и да се нада да ће против Напретка извести најјачи састав. У јесењем делу првенства, када је Звезда гостовала у Крушевцу, Лалатовић је искључен због сукоба са навијачима и судијама, а упитан да ли ће црвено-бели имати због тога посебан мотив, Лалатовић је одговорио одрично.

"Нама је мотив свака наредна утакмица и у сутрашњу улазимо максимално. Играчи Напретка за те инциденте нису криви. Имају квалитет, али ми смо Црвена звезда, најбољи тим у Србији. Нас занимају три бода, ко год да дође на наш стадион", истакао је Лалатовић.

Одбрамбени фудбалер Црвене звезде Саво Павићевић додао је да је циљ његове екипе да победи "добру екипи Напретка".

"Они су добра екипа, заслужује бољи пласман на табели. Ми морамо да будемо прави, да дамо 120 одсто како бисмо победили. Они јесу добра екипа, уз дужно поштовање њима, очекујем сва три бода", рекао је Павићевић.

Звезда после 19 одиграних утакмица заузима друго место са 42 бода, док је Напредак 12. са 20. Утакмица 20. кола Супер лиге Србије између Црвене звезде и Напретка играће се у суботу од 18 часова на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво