Читај ми!

Грбић славио са две леве копачке, Вучић упутио извињење!

Фудбалер Партизана Петар Грбић је гол постигнут на самом старту меча против Јагодине у полуфиналу Купа Србије прославио је тако што је уместо десне обуо још једну леву копачку, јасно алудирајући на речи премијера Александра Вучића у синоћном гостовању на РТС-у. Извињење председника Владе Србије на Твитеру.

Поменути гест одиграо се испред клупе црно-белих, где је Грбић дотрчао и од људи са клупе тражио да му додају још једну леву копачку.

Онда је са десног стопала скинуо ону којом је шутирао у акцији код водећег гола, а потом обуо још једну леву и у камеру узвикивао: "Две леве, две леве!".

Очигледно се Грбић препознао у "прозивци" српског премијера Александра Вучића, који  је у уторак увече, гостујући у емисији Упитник на РТС-у, рекао:

"Кад Партизан промаши шансу јер имају две леве (ноге), уместо десне и леве неки од њихових играча, опет сам ја крив (па вичу): 'Вучићу педеру!'".  

Грбић је на то "одговорио" већ описаним гестом.

Нешто касније реаговао је и председник Владе Србије, упутивши извињење путем Твитера.

Николић: Верујем да је реч о лапсусу премијера

"Желим да верујем да је то био лапсус (премијера), па је и одговор био у спортском духу и духовит. Нема ту наставка неке приче. Наравно да се не слажем да имају две леве ноге и никад нећу моћи да се сложим са тим. Важно је да смо ми победили", рекао је Николић.

Грбић: Прослава гола је између мојих другова и мене

"То је нешто између мене и мојих другова, нешто о чему смо причали у свлачионици и договорили се тако", рекао је Грбић.

Црногорски интернационалац није желео да одговори на питање да ли је постојао договор да се тако прослави гол ако га постигне било ко од играча Партизана.

"Ја сам рекао да ћу се тако радовати ако постигнем гол, тако сам прославио и то је то. Боље да причамо о утакмици, победили смо са 3:0", рекао је Грбић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво