Читај ми!

Манчини: Можемо да избацимо Волфсбург

Пред фудбалерима Интера је тежак задатак, треба да пред својим навијачима надокнаде 1:3 из првог меча против Волфсбурга, уколико желе у четвртфинале Лиге Европе. Тренер Манћини верује у испех своје екипе, упркос тешком протвнику. Меч се игра од 21.05, директан пренос је на нашем Другом програму.

Тренер фудбалера Интера Роберто Манчини рекао је да верује да његова екипа може да надокнади предност Волфсбурга и пласира се у четвртфинале Лиге Европа.

"Лично, ја сам увек оптимиста, некад можда и превише. Све док има наде, мораш да се трудиш. Победа од 2:0 је могућа. Играмо против јаког противника, али могуће је", рекао је Манчини италијанским медијима.

Интер u четвртак дочекује Волфсбург у реванш мечу осмине финала Лиге Европа. У првој утакмици немачки клуб је победио са 3:1. Италијански клуб у тај меч улази после ремија са Чезеном у Серији А.

"Нисам био у депресији (после меча са Чезеном), очи су ми биле црвене због ветра... Било ми је жао момака, јер знам колико напорно раде. Пред нама је сада тежак изазов, али је све отворено", казао је Манчини.

Меч између Интера и Волфсбурга игра се у четвртак од 21.05.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво