Читај ми!

Ибра покренуо лавину, и Паје критиковао судије

Фудбалер средине терена Марсеља Димитри Паје није бирао речи када је извређао судију који није признао гол за његов тим у ремију против водећег Лиона од 0:0.

Камера је забележила тренутак када Паје после утакмице у неделу псује судију, пошто није признат гол постигнут када је Лукас Окампос лопту - коју му је Поје набацио из корнера, проследио у гол. Снимак је показао да је она пуним обимом прешла гол линију.

Ипак, судија Беноа Бастијан и његови помоћници нису признали погодак.

Паје је после утакмице рекао новинарима да су судије одузеле победу Марсељу и да му се "све смучило".

"Урадили смо шта смо могли, осећамо да смо кажњени у трци за титулу и ту смо немоћни. Можете рећи шта хоћете, али ако кажете више него што треба, казниће вас Дисциплинска комисија", рекао је Паје.

Ово је други случај у једном дану да се фудбалери у француском првенству обруше на делиоце правде, незадовољни њиховим суђењем.

Претходно је фудбалер Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић иритиран суђењем у поразу од Бордоа резултатом 3:2 извређао и државу Француску, због чеге се касније извињавао рекавши да да није мислио то што је изговорио.

Он је судију назвао "с....њом", а за Француску је рекао да је "у....а земља",
Упркос извињењу, Ибрахимовићеви коментари наишли су на широку осуду судијске организације у Француској.

Премијер Француске Мануел Валс рекао је да је "шокиран" оним што је рекао Ибрахимовић, а Марин ле Пен је чак предложила да Ибрахимовић напусти Француску.

Коментари 33-годишњег Ибрахимовића биће предмет разматрања Дисциплинске комисије у четвртак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара