Читај ми!

"Да Звезда заради од своје деце"

Заменик спортског директора Црвене звезде Блажо Раосављевић каже за лист "Спорт" да највећи таленти из Љутице Богдана више неће бити олако продавани.

"Клуб је у претходном периоду добијао понуде и нека доња граница је постављена када су у питању обештећења. Одласци свакако зависе од ситуације на тржишту, мада је јасно да са младима треба да профитира Црвена звезда", каже Раосављевић за Спорт.

Рајковић је на голу и већ ја капитен, прилику добијају Јовић, Ристић и Јовановић, ту је и Грујић, а Раосављевић верује да ће већину бити могуће задржати и после јуна и додаје:

"Долазили су бројни скаути без најаве и против Јагодине и Војводине. Њихово је право и жеља да се увере у квалитет који свакако имамо. Често је потребно времена да се момци уклопе у систем, мада потенцијал нико не може да им оспори", сматра Раосављевић.

Генерални директор Звездан Терзић спомињао је да је појединачна цена од милион и по до два милиона евра.

"Разматрано је на састанцима Управног одбора да поред тешке финансијске ситуације треба да се стегне каиш, а да се ради плански када су у питању појачања. Зимус нисмо хтели да затварамо места деци и појединци полако постају прави ослонци поред искуснијих колега", истакао је Раосављевић за Спорт.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара