Читај ми!

Бишевац: Опоравак тече брже од очекиваног

Репрезентативац Србије Милан Бишевац успешно се опоравља од операције након тешке повреде предњих укрштених лигамената. Од утакмице са Монаком, на којој је повређен, прошло је пет недеља, а од операције месец дана.

Фудбалер Олимпика из Лиона Милан Бишевац рекао је да му је жеља да се што пре опорави од повреде предњих укрштених лигамената десног колена и врати у такмичарски ритам.

"Само желим да се опоравим и вратим на терен. Лекари ништа не ризикују, код овакве повреде тешко је било шта прогнозирати. Тренутно сам испред њихових очекивања. Све је прошло како треба, опоравак иде како треба", рекао је Бишевац.

"Три недеље после операције хирург који ме је оперисао рекао ми је да опоравак иде брже него што је очекивао", додао је он.

Бишевац је почетком фебруара повредио предње укрштене лигаменте десног колена наступајући за Лион у француском првенству, против Монака. Он је после пет дана успешно оперисан, а његов повратак на терен се очекује за око пет месеци.

Олимпик из Лиона и даље је првопласирана екипа у француском шампионату, испред Пари Сен Жермена и Олимпика из Марсеља.

"Све је могуће, и даље играмо добро. Имали смо проблема на претходне три утакмице, али смо са 5:1 против Монпељеа показали да нисмо случајно ту. Екипа има много самопоуздања. Сада играмо са Марсељем, битна, али не и кључна утакмица. Очекује нас још девет мечева у којима нам неће бити лако", казао је Бишевац.

Бишевац је, иако разочаран мањком пажње, пожелео много среће саиграчима из репрезентације у предстојећем мечу са Португалијом у квалификацијама за Европско првенство 2016. године.

"Не бих коментарисао много репрезентацију, ни Савез, ни селектора. Мало сам разочаран око неких ствари, очекује се мало људскости. Колико кошта један СМС кад се човек повреди? Момцима желим најбоље, да победе у свакој утакмици, верујем у њих и навијам за њих", истакао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара