Читај ми!

Јовић: Играмо много боље

Млади нападач Црвене звезде Лука Јовић верује да се види напредак у игри црвено-белих.

Фудбалер Црвене звезде Лука Јовић верује да његова екипа игра све боље и тврди да ће црвено-бели покушати да искористе то што је Партизан у пролећни део Суперлиге Србије ушао ослабљен.

"Играмо боље, и можда се и понављамо, али један од главних разлога је тај што смо припреме одрадили заједно. То се показује и на терену, постижемо више голова и дефинитивно показујемо бољу игру. Наш вечити ривал је у сезону ушао ослабљен, и ми тражимо своју шансу да то искористимо. Ако је дочекамо, сигурно ћемо је искористити", рекао је Јовић за сајт клуба.

Звезда је друга на табели Супер лиге са 39 бодова, четири мање од првопласираног Партизана.

Црно-бели су пролећни део шампионата почели са шест бодова предности у односу на Звезду, али су у прва два кола одиграли нерешено са Вождовцем и Радничким из Ниша, тако да та предност сада износи четири бода.

И изабраници Ненада Лалатовића су пролећни део Супер лиге почели ремијем са нишким Радничким, али су потом везали две победе. У 18. колу, прошлог викенда, победили су Војводину са 3:0.

"Резултат јесте убедљив, али утакмица је била јако тешка. Пре свега у тркачком смислу, много смо претрчали, а ни фудбалери Војводине нису заостајали, напротив, терали су нас да будемо агресивни и покретљиви. Након нашег првог гола, имали су већи посед лопте и свака 'ничија' је припала њима, то нам је свакако реметило игру. У другом полувремену смо преузели конце игре у своје руке, и успешно смо привели утакмицу крају", рекао је Јовић.

Јовић је за први тим Звезде дебитовао на крају прошле сезоне и то баш против Војводине. Он је на том мечу постигао гол и постао најмлађи стрелац у историји црвено-белих. Мрежу Новосађана затресао је и у последњој утакмици.

"Тако се наместило, да баш против Војводине будем ефикасан. Није ми битан противник, увек желим да тресем мрежу. Много ми значи овај гол, ни после утакмице нисам могао да опишем колико ми значи, не могу ни сада. Катаи ми је послао феноменалну лопту, и успео сам да погодим ближи угао, како сам и желео", навео је Јовић.

Црвена звезда у наредном, 19. колу Супер лиге Србије игра против Спартака у Суботици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара