Читај ми!

Паркер је био себичан због бонуса?!

Нападач Црвене звезде Џошуа Паркер у свом уговору са српским шампионом има ставку по којој ће добити бонус за сваки гол који постигне у црвено-белом дресу, преноси "Спорт".

Како наводи тај лист, то би могло да објасни Паркерово понашање на последње две утакмице, а посебно у суботу, када је у дуелу са Војводином практично ‘украо гол' Александру Катаију.

Паркер је био стрелац два гола у тријумфу над Новосађанима са 3:0, али је први постигао тако што је преузео лопту намењену Катаију и из офсајд позиције упутио у гол.

Судије нису виделе офсајд, па је Звезда повела, али је тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић истакао да је такво понашање било недопустиво, док му Катаи није замерио.

"Два гола ми много значе, од којих један припада Катаију, али сам ја завршио акцију пошто ми је лопта дошла у ноге, а тако је када имате улогу нападача – онда видите само гол. Нема ту шта да се прича и идемо даље, ради се и тренира", рекао је Паркер.

Међутим, то није први пут да је Звезду Паркер могао много да кошта, пошто је на утакмици са Јагодином, при вођству ‘црвено-белих' са 2:0 промашио пенал, шутиравши високо преко гола. Домаћи су потом успели да се врате на 2:2, да би Дарко Лазовић успео да донесе Звезди победу.

Избор новог "пеналџије" пашће на Лазовића или Катаија, али ће све зависити од ситуације и тренутне концентрације играча, преноси Спорт размишљање Ненада Лалатовића.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара