Читај ми!

Нови тријумф Бајерна, "нула" Дортмунда

Фудбалери Бајерна из Минхена победили су на гостујућем терену Хановер са 3:1, у утакмици 24. кола Бундеслиге и остварили пету узастопну победу, док је Борусија из Дортмунда одиграла без голова с Хамбургом и прекинула низ од четири победе.

Бајерн је у великој серији. Изабраници Пепа Гвардиоле грабе ка новој титули шампиона Немачке, а последња "жртва" Бавараца био је Хановер.

Хановер је повео у 25. минуту голом Хирошија Кијотаке, а Бајерн је изједначио три минута касније преко Ћабија Алонса. Победу актуелном шампиону Немачке донео је двоструки стрелац Томас Милер, који је постигао голове у 61. и 72. минуту.

Бајерн је тако наставио низ од шест утакмица без пораза и налази се на првом месту на табели са 61 бодом, а Хановер заузима 11. место са 27 бодова.

Фудбалери Борусије из Дортмунда одиграли су на гостујућем терену против Хамбурга без голова и прекинули низ од четири победе. Екипа Јиргена Клопа је 10. на табели са 29 бодова, а Хамбург, који нема победу у последње четири утакмице, заузима 15. место са 25 бодова.

Фудбалери Шалкеа победили су на свом терену Хофенхајм са 3:1 и попели се на четврто место на табели.

Домаћи су повели у 12. минуту голом Кристијана Фухса, а победу је обезбедио двоструку стрелац Макс Мејер, који је постигао голове у 41. и 54. минуту. Једини гол за Хофенхајм постигао је Кевин Фоланд у 73. минуту.

Аугсбург је победио на свом терену Волфсбург са 1:0 голом Доминика Кора у 63. минуту, пошто је налетео на одбијену лопту када је Тобијас Вернер промашио пенал.

Волфсбург је тако прекинуо низ од четири победе и сада заостаје за водећим Бајерном 11 бодова. Аугсбург је прекинуо низ од четири утакмице без победе и попео се на пето место са 38 бодова.

Вердер је на гостујућем терену победио Фрајбург са 1:0, а касније данас играју Мајнц и Борусија из Менхенгладбаха.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара