Лалатовић: У Звезди је нерешен резултат раван поразу

Ненад Лалатовић тврди да Црвена звезда иде на победу против Војводине, иако је свестан да су Новосађани претходних година били веома успешни на Маракани. У Звезди је нерешен резултат раван поразу, рекао је Лалатовић.

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да његови фудбалери размишљају само о победи над Војводином у наредном колу Супер лиге Србије.

"Последњих пет-шест утакмица Војводина има више победа на нашем стадиону него ми. Али, надам се да ћемо обрадовати све који воле Звезду новом победом и да ћемо прекинути незгодну традицију. Размишљамо само о победи и нова три бода", рекао је Лалатовић.

Звезда ће у наредном колу српског првенства дочекати Војводину, у 18. колу Супер лиге.

"Војводина је добар тим и мораћемо максимално озбиљно да уђемо у утакмицу како бисмо дошли до нова три бода. Не смемо да потценимо противника", рекао је Лалатовић.

Црвено-бели су на почетку другог дела сезоне играли нерешено са Радничким у Нишу, а потом су у узбудљивом сусрету на гостовању савладали Јагодину 3:2.

"Свака победа значи за самопоуздање, тако да тријумф над Јагодином много значи, јер смо пре тога играли нерешено. После ремија је притисак велики јер је нерешено у Звезди равно поразу. Надам се да ћемо сваку следећу утакмицу одиграти много, много боље него претходну са Јагодином", рекао је Лалатовић.

Шеф стручног штаба Звезде је навео да ће против Војводине моћи да рачуна на све играче, осим од раније повређеног десног бека Марка Петковића.

Из Звезде су позвали публику да у што већем броју дођу на стадион "Рајко Митић", а такође и апеловали на фер и спортско навијање.

"Надам се да ћемо рођендан прославити онако како доликује, уз пуну подршку наших навијача, за које очекујем да ће нас носити до победе", рекао је Лалатовић.

Утакмица између Звезде и Војводине играће се сутра од 18.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара