Читај ми!

Караџић: Променио сам мишљење о Кокези

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је да је променио мишљење о челнику Црвене звезде Славиши Кокези, с којим је био у сукобу.

"У последње две године сам имао прилику да боље упознам Кокезу, човека који својим радом и ангажманом помаже Црвеној звезди у тешким тренуцима кроз које пролази, а што сам већ раније и апострофирао", рекао је Караџић Агенцији Бета.

Караџић је 2013. године изјавио да је Кокеза све контакте са менаџерима у Звезди пренео на себе, иако је од њега тражено да преиспита злоупотребе претходне управе и "отера све менаџере".

"Те ставове сам изнео на основу одређених информација које сам тада поседовао. Приметио сам да се одређени медији позивају на моје изјаве из 2013, које сам неспорно тада дао. Био је то период испуњен тешким речима са обе стране", рекао је Караџић.

Први човек ФСС је додао да "има поуздане информације" да Кокеза у последње време обезбеђује бројне спонзорске уговоре за потребе Звезде "што је неопходно да би се превазишла компликована финансијска ситуација у којој се Звезда налази већ дуже време", казао је он.

Караџић је истакао да ће Кокеза, као председник Фудбалског савеза Београда, у наредном периоду бити укључен у рад највиших органа ФСС-а, где се већ налазе остали председници регионалних савеза.

Управа Црвене звезде и Караџић последњих година су имали отворени сукоб у коме су се користиле и тешке речи, а црвено-бели су у неколико наврата тражили да први човек ФСС-а напусти своју функцију.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара