Читај ми!

Црно-беле пруге му дошле главе

Енглез обучен у црно-бели дрес Њукасла, погинуо на сафарију у Танзанији, пошто га је убила – зебра!

Џон Кирсли, тридесетосмогодишњи навијач Њукасла, настрадао је у Танзанији пошто га је убила зебра. Да ситуација буде потпуно бизарна, Кирсли је био обучен у црно-бели дрес свог омиљеног клуба.

Џон је, са супругом Дорин, био на сафарију у Танзанији, како би обележили десетогодишњицу брака, али се путовање претворило у ноћну мору.  

Сандеј спорт, који је пренео необичну причу из Танзаније, тврди да је Кирсли био очигледно припит и "нашао за сходно да сексуално задиркује мушку зебру, која је била на 90 метара од аута у ком се налазио".

"Џон није имао идеју шта га је снашло. Какaв начин да оде", наводно је на саслушању рекла Дорин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара