Блинд спасао млаке "ђаволе"

Манчестер јунајтед наставља да ниже бодове, али Манчестер јунајтед не игра добар фудбал. Екипа Луја Ван Гала некако је извукла бод против Вест Хема, који је поново заличио на ону екипу са почетка сезоне.

Фудбалери Вест Хема и Манчестер јунајтеда играли су у Лондону нерешено 1:1, у мечу 24. кола енглеске Премијер лиге.

Вест Хем је водио од 49. минута поготком Шеика Кујатеа, али је Дејли Блинд у судијској надокнади времена донео Јунајтеду изједначење.

Екипа Луја Ван Гала је остала непоражена, али поново није одушевила својом игром. Штавише, Вест Хем је био доминантинији тим, бољи у већини елемената који се сматрају важним за коначан исход или оцену нечије игре.

Можда ништа не говори боље о игри Јунајтеда од неоспорне чињеница да је најбољи појединац тима у овом мечу био голман Давид Де Хеа. По већ ко зна који пут ове сезоне...

Фудбалери Барнлија и Вест Бромвич Албиона одиграли су нерешено 2:2 (2:1). Ремијем у дербију зачеља гости из Бирмингема могу да буду задовољнији, пошто су успели да остану непоражени упркос два гола минуса.

Барнли је од старта кренуо силовито и предност преко Барнса и најбољег стрелца Ингса, али је пред одлазак на одмор Брант смањио резултат.

Бод екипи Тонија Пјулиса донео је нападач Идеје Браун, након што је после корнера надвисио одбрану Барнлија.

Фудбалери Њукасла и Стоука играли су нерешено 1:1. Јунак утакмице био је нападач Стоука Питер Крауч, који је у 90. минуту донео изједначење гостима, када је искористио центаршут Џефрија Камерона.

Претходно је Њукасл повео у 74. минуту голом Џека Колбека. 

Резултати и стрелци:

Барнли - ВБА 2:2 (Барнс 11, Ингс 32 - Брант 45, Идеје 67)

Њукасл - Стоук (Колбек 74 - Крауч 90)

Вест Хем - Манчестер Јунајтед 1:1(Кујате 49 - Блинд 90)

Одиграно у суботу:

Евертон - Ливерпул 0:0

Тотенхем - Арсенал 2:1

Астон Вила - Челси 1:2

Лестер - Кристал Палас 0:1

Манчестер Сити - Хал 1:1

Квинс Парк Ренџерс - Саутемптон 0:1

Свонси - Сандерленд 1:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво