Ето и званично у Сампдорији

Камерунац Самјуел Ето и званично је из Евертона прешао у Сампдорију, потврдио је премијерлигашки клуб. Сјајни нападач је потписао двоипогодишњи уговор са клубом из Ђенове.

Четвороструки најбољи афрички фудбалер, који је у августу прешао из Челсија у Евертон и за тај клуб постигао четири гола на 20 утакмица, потписао је двоипогодишњи уговор са Сампдоријом.

"Захвални смо Етоу што је у тим донео своје искуство и знање", рекао је менаџер Евертона Роберто Мартинез и у име целог клуба пожелео бившем фудбалеру Барселоне све најбоље у следећем поглављу његове каријере.

Тридесеттрогодишњи Ето је помогао Барселони да освоји Лигу шампиона 2009, а следеће године је са Интером остварио исти успех.

Ето је 2011. из Махачкале прешао у Анжи у трансферу који се сматра највећим до тада, пре него што је 2013. прешао у Челси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије