Читај ми!

Давид Луиз поново обара рекорд, Реал нуди 60 милиона?

Многи су се чудили када је ПСЖ издвојио 50 милиона евра за Давида Луиза. Сада, Бразилац је на путу да обори тај рекорд, јер је мадридски Реал спреман да понуди 60 милиона за његов потпис.

Шампион Европе мадридски Реал спреман је да понуди 60 милиона евра за долазак Давида Луиза из Пари Сен Жермена, тврди француски лист Паризијен.

Тренер Реала Карло Анчелоти означио је бразилског штопера као замену за 31-годишњег Португалца Пепеа.

Луиз би преласком у Мадрид оборио сопствени рекорд, пошто га је летос ПСЖ платио Челсију 50 милиона и на тај начин направио највећи трансфер одбрамбеног играча у историји.

Уколико успе у тој намери, Анчелоти би након тога одобрио прелазак Рафаела Варана у Челси.

Луиз је ове сезоне у свим такмичењима одиграо 23 утакмице и постигао два гола, а током каријере играо је још за Виторију и Бенфику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије