Читај ми!

„Росонери“, је л' вам треба превоз?!

Милан је продао клупски аутобус у намери да "скреше" трошкове и уштеди неколико драгоцених евра. Ово је прилика коју су противнички навијачи чекали и коју су знали да искористе.

Италијанска Република објавила је вест да је Милан продао клупски аутобус како би смањио трошкове.

Заправо, ова одлука сама по себи и није толико шокантна каква се можда чини на прву лопту, јер су из истих разлога своје аутобусе претходно продали и Интер и Јувентус.

Процењује се да ће продавање аутобуса уштедети „росонерима" између 200.000 и 300.000 евра по сезони, што није безазлена сума. Међутим, навијачи супарничких клубова искористили су овај „зицер" да се нашале са ривалима.

Твитер је пун „мимова" који показују како ће фудбалери Милана од сада ићи на утакмице.

Екипа Филипа Инзагија је тренутно осма на табели италијанске Серије А.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије