Читај ми!

Настасић на позајмици у Шалкеу

Фудбалски репрезентативац Србије и играч Манчестер ситија Матија Настасић на корак је од потписивања уговора са Шалкеом, преноси сајт "Goal". Српски репрезентативац ће прво бити на позајмици шест месеци, а потом је могућ и откуп уговора.

Како се наводи, Сити и Шалке договорили су се о шестомесечној позајмици са правом откупа на лето за 13 милиона евра, а Настасић ће недељно зарађивати 95.000 европских новчаница. Преговори у вези са Настасићевим трансфером трајали су око две недеље, а интересовање за њега показивали су Интер, Милан, Тотенхем и Арсенал.

Српски штопер ове сезоне није у првом плану менаџера Мануела Пелегринија, због чега је одиграо само један меч. Настасић је члан "грађана" од 2012. године, а играо је још за Телеоптик и Фјорентину.

За селекцију Србије Настасић је наступио16 пута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије