Читај ми!

Шпански куп: Атлетико поново бољи од Реала

Фудбалери мадридског Атлетика савладали су Реал са 2:0, у првој утакмици четвртфинала Купа краља. Реванш меч игра се на "Бернабеу", а Реал ће јурити два гола предности "јорганџија".

Реал је можда и најбољи клуб у Европи у овом тренутку, али има једну слабу тачку - Атлетико из Мадрида.

У првом мечу четвртфинала шпанског купа, Атлетико је на свом терену савладао "краљевски" клуб са 2:0, и тако забележио трећи тријумф ове сезоне у међусобним дуелима.

Оба гола постигнута су у другом полувремену, оба после прекида. Прво је Серхио Рамос скривио најстрожу казну, коју је рутински реализовао Раул Гарсија, да би коначан резултат, после корнера, поставио Хозе Марија Хименез у финишу сусрета.

Карло Анчелоти је почео меч са Кристијаном Роналдом на клупи, а његов каснији улазак у игру није могао да промени коначан исход сусрета.

"Јорганџије" тако пред реванш имају два гола предности, а играчи Реала мораће много да се презноје ако желе да одбране трофеј освојен прошле сезоне у шпанском купу. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије