Читај ми!

Џерард у јулу долази у Галакси

Легендарни капитен Ливерпула Стивен Џерард каријеру ће по завршетку сезоне наставити у Лос Анђелес Галаксију, потврдио је тренер клуба Брус Арена.

Џерард је у петак саопштио да ће после 17 година напустити Ливерпул, за који је до сада одиграо 696 утакмица и постигао 182 гола у свим такмичењима.

"Џерард долази у јулу. Он је веома квалитетан играч и не бринем се како ће се уклопити у наш тим", рекао је Арена за Лос Анђелес Тајмс.

Он би требало да са Галаксијем потпише уговор на годину и по, вредан око седам милиона евра.

Овај 34-годишњи фудбалер средине терена дебитовао je у Ливерпуловом дресу 1998. године, да би се две године касније усталио у првом тиму. Са Ливерпулом је освојио све трофеје осим титуле шампиона Енглеске.

Џерард је за 17 година у Ливерпулу створио одличан однос са навијачима, постао је легенда клуба, чак се његово име често орило у песмама најватренијих присталица "црвених" из чувеног "копа". 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије