Читај ми!

Стојановић: Желим да помогнем Звезди

Нови фудбалер Црвене звезде Саша Стојановић рекао да је спреман да испуни очекивања и да му је циљ да с београдским клубом освоји титулу. Функционер Црвене звезде Блажа Раосављевић најавио je неколико трансфера и нада се да ће ускоро бити измирени дугови према играчима.

"Срећан што сам потписао за клуб какав је Црвена звезда. Спреман сам на велика очекивања и искрено се надам да ћу моћи да помогнем клубу у освајању нове титуле", рекао је Стојановић новинарима на стадиону "Рајко Митић". Стојановић је с црвено-белима потписао уговор на годину и по дана и носиће дрес с бројем седам. Досадашњи везни фудбалер румунске Универзитатее рекао је да је још као млад желео да дође у Звезду, али да је о томе одлучивао његов клуб Раднички из Ниша.

"И пре је постојала жеља да дођем, али тада нисам одлучивао само ја. Потписао сам са 16 година уговор са ПСВ Ајндховеном, али је тамо конкуренција била прејака. Изгледа да ми је било суђено да се после толико година вратим и потпишем за Црвену звезду", казао је Стојановић и додао да се на терену осећа најбоље иза нападача.

Функционер Црвене звезде Блажа Раосављевић рекао је да је Саша Стојановић једно од већих појачања пошто има велико међународно искуство, што ће много значити младим играчима у екипи. На питање новинара како ће решити проблем с дуговањима према играчима, Раосављевић је рекао да се нада да ће и то бити ускоро решено.

"Надам се да ће се ускоро то решити. Имамо у најави трансфере када је реч о одласцима. Мислим да ћемо на тај начин моћи да решимо дуговања и да лиценцирамо нове играче", рекао је Раосављевић. Он је невео да клуб више не рачуна на досадашњег капитена Николу Мијаиловића, а да је Александар Ковачевић "на излазним вратима" и да ће се за дан-два све знати. Раосављевић је додао да би из клуба требало да оде и Дарко Лазић, а да се преговара о одласку Дарка Лазовића.

Он је истакао да је клуб завршио посао око довођења Џошуе Паркера и да ће он бити на прозивци 8. јануара, као и да се нада да ће се Фуад Гболахан Салами прикључити екипи до половине јануара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара