Вест Бром отпустио Алана Ирвајна

Ово је била сезона у Премијер лиги у којој су тренери јако далеко догурали без отказа. Међутим, домино ефекат ради своје. Прво је Кристал Палас отпустио Ворнока (замениће га Пардју из Њукасла), а сада је без посла остао и Алан Ирвајн, који није успео да забележи потребне резултате са Вест Бромвич Албионом.

Енглески премијерлигаш Вест Бромвич Албион отпустио је тренера Алана Ирвајна због лоших резултата.

ВБА је забележио само једну победу у последњих девет утакмица, а клуб је данас саопштио да су промене неопходне у борби за опстанак.

Помоћни тренер Роб Кели водиће тим у четвртак против Вест Хема.

ВБА је саопштио да се нада да ће већ предстојећег викенда наћи трајно решење за тренера. Британски медији наводе да је главни кандидат некадашњи менаџер Тотенхема Тим Шервуд.

Вест Бром је у досадашњих 19 кола забележио само четири победе и тренутно је 16. на табели, са само једним бодом више од тимова који се боре заопстанак.

Технички директор клуба Тери Бартон рекао је да му је жао, али да је овакав потез био неопходан.

"Када смо летос ангажовали Алана, били смо убеђени да је он један од најбољих тренера у Британији, и ништа што се потом десило нам није променило мишљење. Али, нажалост, то се једноставно није пренело на резултате, а они су главно мерило за тренера", рекао је Бартон.

Ирвајн је други тренер који је ове сезоне у Премијер лиги добио отказ, после Нила Ворнока из Кристал Паласа. Њега ће на Селхурст Парку највероватније заменити Алан Пардју, већ дужи низ година тренер Њукасла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије