Тоти: Тек ћемо се јурити са Јувентусом

Капитен фудбалера Роме Франческо Тоти сматра да трка за Скудето још није готова, али је и истакао да његова екипа не сме да прави грешке у другом делу сезоне.

Рома је фудбалску 2014. годину завршила нерешеним резултатом против Милана и тако пропустила прилику да за Јувентусом заостаје само бод.

"Било би боље да смо 2014. годину завршили победом, али нисмо успели у томе. Нисмо имали среће против Милана... Првенство ће бити неизвесно до краја, али морамо да будемо опрезни и да не правимо грешке", рекао је Тоти за "Коријере дело Спорт".

Прву утакмицу у новој, 2015. години Рома игра против Удинезеа 6. јануара.

"Биће важно да почнемо победом други део сезоне. Играћемо против добро организованог противника на тешком терену... Борићемо се за титулу до краја", казао је Тоти.

И поред тога што је Рома друга на табели Серије А и што није успела да се пласира у осмину финала Лиге шампиона, Тоти сматра да је 2014. година била успешна за његов тим.

"Ово је била важна година, и за мене и за Рому. Задовољни смо повратком у Лигу шампиона. То нам је омогућило да поново играмо против највећих клубова у Европи. То путовање није дуго трајало, али нам је омогућило да поново будемо део елите. Са овим искуством надам се да ћемо бити бољи следеће сезоне. У међувремену, потрудићемо се да одемо што даље у Лиги Европа", рекао је Тоти.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво