Читај ми!

Поповић нови председник ФК Партизан

Фудбалски клуб Партизан је вечерас добио новог председника – Зорана Поповића, који ће на том месту заменити Драгана Ђурића. Пред почетак седнице Скупштине ФК Партизан, Миле Јовичић одустао од кандидатуре.

На Партзановом стадиону у Хумској у току је скупштинска седница, на којој је изабран нови председник и наследник Драган Ђурића. То је бизнисмен Зоран Поповић.

Једногласно, 48 делегата који су били на седници Скупштине, изабрало је бизнисмена Зорана Поповића за новог председника клуба.

Био је члан УО, а на нову функцију предложио га је Љубиша Тумбаковић.

"Пошто је рачун у блокади мој први задатак биће финансијски опоравак клуба. Не желим никог да кривим, али важно је да знамо колико дугујемо. Зато ћу одмах тражити да ангажујемо ревизорску кућу, независну, која ће обавестити јавности колико дугујемо и колико потражујемо", рекао је Поповић на почетку свог обраћања а потом додао:

"Финансијски план који представљам подразумева улазак 8.000.000 евра до краја 2015. године. Обећавам инвестиције од 6.000.000 евра до 31. марта, а до фебруара ћемо изаћи из блокаде у којој смо тренутно. Посебну пажњу ћемо посветити измирењу обавеза како бисмо могли да играмо УЕФА такмичења. Мој план је да се пре ових 6.000.000 оформи кредитно предузеће у оквиру клуба које ће за прву помоћ донети 2.000.000", рекао је нови председник црно-белих.

Иначе, Поповића је подржао, између осталих, Жарко Зечевић, а незванично и председник ФСС-а Томислав Караџић. 

Званични кандидат досадашње управе Миле Јовичић је после "пораза" на Збору, вечерас и званично одустао од кандидатуре.

Нови УО од 12 чланова 

Фудбалски клуб Партизан добио је на данашњој Скупштини нови Управни одбор, који ће у наредном периоду чинити 12 чланова.

Председник је Зоран Поповић, а потпредседници Љубиша Тумбаковић, Милорад Вучелић и Војислав Недић.

Тумбаковић ће бити задужен за спортска питања, Вучелић за односе са јавношћу, а Недић за правна питања.

Поред њих, у новом Управном одбору наћи ће се Срђан Цекић, Милан Обућина, Иван Маричић, Миломир Глигоријевић, Драган Бјелогрлић, Ненад Јанковић (Неле Карајлић), Драган Вељовић и Владимир Врбашки.

За генералног директора клуба постављен је Милош Вазура, док ће функцију председника Надзорног одбора обављати Владимир Вулетић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво