Ћави: Никад не бих био срећан у Мадриду

Фудбалер Барселоне Ћави Ернандес рекао је да је донео праву одлуку када је остао на Ноу Кампу и истакао да никада не би могао да заигра за Реал Мадрид. Ћави је практично био на одласку из Барселоне пре почетка сезоне, али је на крају убедио тренера Луиса Енрикеа да и даље може да игра значајну улогу у тиму.

Он је казао да ни сада не размишља о одласку и поред велике конкуренције у тиму, као и да би Реал Мадрид био последња опција.

"Ја сам Барселонин фанатик. Не бих био срећан у Мадриду. Ја сам из Барселоне, не могу никог да преварим. На месту сам на којем сам одувек желео да будем и о којем сам маштао. Веома сам срећан. Фудбал је мој живот, а одлука да останем је била најбоља", рекао је Ћави, преноси портал Гол.

Он је казао да жели да игра у Барселони до краја каријере, као и да после пензионисања жели да остане у фудбалу.

"Желим да играм док год то будем могао. Не знам када ћу донети одлуку о крају... Много играча је дошло у клуб и наш циљ је да Барса буде што јача, чак и ако то значи да ја седим на клупи", додао је шпански фудбалер.

Ћави је оценио да Барслона може да буде веома успешна у 2015. години, али је признао да ће се тешко поновити њихова доминација од 2008. до 2012. године када је на клупи био Пеп Гвардиола.

"Ера Гвардиоле је била дивна. Тешко је поновити те успехе, пошто су остали тимови годинама проучавали наш систем. Прошле године нисмо освојили трофеј у Примери, али мислим да ове сезоне можемо", рекао је Ћави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара