Читај ми!

Клоп: Као да смо гомила идиота!

Јирген Клоп пресрећан што је готова такмичарска 2014. година за његову Борусију из Дортмунда. Као да смо гомила идиота, поручио Клоп и обећао да ће засукати рукаве.

Тренер Борусије из Дортмунда Јирген Клоп рекао је после данашњег пораза од Вердера да је једина добра вест за његов тим да је фудбалска 2014. година завршена.

"Најбоља вест данас је да нема више фудбала у 2014. Било каква критика на наш рачун је потпуно оправдана. Стојимо овде као потпуни идиоти... Сада имамо три недеље да се припремимо за наставак првенства, морамо да засучемо рукаве, јер можемо да се извучемо из овога", рекао је Клоп, а преносе немачки медији.

Борусија је изгубила данас од Вердера из Бремена са 2:1 у 17. колу Бундеслиге.

Екипа Јиргена Клопа је први део немачког шампионата завршила у зони испадања, на 17. је месту на табели са само 15 освојених бодова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара