Читај ми!

Матић и Ћурчић добијају Златну лопту

Награде Фудбалског савеза Србије најбољем играчу и најбољем тренеру, Немањи Матићу и Радовану Ћурчићу, биће уручене у четвртак у хотелу Метропол.

Златна лопта фудбалског савеза Србије (ФСС) најбољем играчу у 2014. години Немањи Матићу и најбољем тренеру Радовану Ћурчићу биће уручена сутра на свечаности у хотелу "Метропол", саопштио је национални савез.

Матић је признање заслужио сјајним партијима у дресу Челсија, где се за кратко време, након повратка из Бенфике наметнуо као један од лидера у тиму Жозеа Мориња, док је Ћурчић, који је недавно постао селектор А тима, награђен за велики успех са младом селекцијом и пласман на шампионат Европе елиминацијом актуелног првака Шпаније.

Матић је на позицији најбољег играча наследио саиграча из Челсија и капитена репрезентације Бранислава Ивановића, који је ово признање добијао у претходне две године, док је Ћурчић наследио Љубинка Друловића, шампиона Европе са омладинском селекцијом 2013. године.

Свечаност у хотелу "Метропол" почиње у 12 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара