Читај ми!

Морињо: Дрогбу чека функција у Челсију

Ближи се крај величанствене каријере Дидијеа Дрогбе. У јуну наредне године истиче мму уговор са Челсијем, а највероватније ће то бити и крај играчке каријере за 36-годишњег репрезентативца Обале Слоноваче. Менаџер „плаваца“ Морињо изјавио да Дрогбу чека функција у клубу.

Вансеријски играч ближи се тренутку да окачи копачке о клин. Менаџер Челсија Жозе Морињо рекао је да ће фудбалеру Дидијеу Дрогби по завршетку каријере понудити неку функцију у клубу. Било би штета да један овакав играч не пренесе своје знање и искуство на оне који тек стасавају у фудбалској игри.

"Дрогба је невероватан, али очекивао сам од њега одличне партије. Најважније је да је у Челсију и да ће овде највероватније завршити каријеру. На њему је када ће завршити каријеру, а после тога га чека неко место у фотељи", рекао је Морињо.

Дрогби у јуну 2015. године истиче уговор са лондонским клубом и наговестио је да би на крају сезоне могао да заврши каријеру. Овај 36-годишњи нападач из Обале Слоноваче одиграо је 353 утакмице и постигао 161 гол за Челси. Био је најзаслужнији за највећи успех у историји клуба, када је у финалу Лиге шампиона 2011. године у Минхену против Бајерна прво изједначио резултат у финишу меча, а потом реализовао одлучујући једанаестерац.

Са "плавцима" је још освојио три титуле у Премијер лиги, четири ФА купа, Лига куп и два Комјунити шилда. Током каријере играо је за Ле Ман, Генган, Марсељ, Шангај и Галатасарај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије