Читај ми!

Спектакл у Медељину, реми Насионала и Ривера!

Колумбијски Атлетико Насионал и аргентински Ривер Плејт одиграли су први меч финала Копа судамерикане. Победника није било, али јесте свега онога што се очекује од једне утакмице овакве важности на континенту какав је Јужна Америка.

У ноћи између среде и четвртка одиграна је прва утакмица финала Копа судамерикане. Друго по важности клупско такмичење у Јужној Америци, које се игра од 2002. године, игра се у другој половини календарске године. Копа Либертадорес, тамошњи еквивалент наше Лиге шампиона, игра се у првој половини календарске године.

Непоклапање два такмичења чини да пажња фудбалске јавности у Јужној Америци, а она је огромна, буде врло јасно усмерена, због чега је и спектакл већи.

Управо то смо видели и у утакмици одиграној у колумбијском Медељину, где су играли домаћи Атлетико Насионал и аргентински Ривер Плејт.

Зелено-бели су били доминантни у првом полувремену. Повели су у 34. минуту поготком Берија.
На крају, ипак, Ривер је успео да подигне ниво игре у наставку, што му је и донело изједначење. Пискулићи је у 65. минуту савладао голмана екипе коју многи, из неколико разлога, поистовећују са злогласним вођом нарко-картела Паблом Ескобаром.

Реванш меч је на програму 12. децембра, када се игра на Монументалу у Буенос Ајресу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се