Манчини и Интер, чекајући зимски прелазни рок...

Повратник на клупу Интера Роберто Манчини после две утакмице у другом мандату у миланском клубу не зна за победу и зато је најавио да једва чека јануарски прелазни рок.

Након што ни у друго дербију његов Интер није успео да победи, тренер „неро-аузра" Роберто Манчини жељно искчекује зимски прелазни рок.

Интер је минулог викенда одиграо нерешено у градском дербију са Миланом (1:1), а синоћ је поражен на гостовању Роми (4:2).

"Овај тим је направљен да игра у другачијем систему и нормално је да се сада јављају проблеми. Немамо класичне крилне нападаче, али играчи се труде како би се адаптирали. Морамо брзо да поправимо игру, имамо месец дана да урадимо колико можемо, а онда ћемо видети шта и како даље", рекао је Манчини за Скај Спорт.

Високо на листи жеља Интера налази се српски репрезентативац Александар Коларов, кога је управо Манчини пре четири године довео у Манчестер Сити из Лација.

Интер се после 13 . кола Серије А налази на 11. месту са 17 бодова мање од водећег Јувентуса

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара