Читај ми!

Николић: Ово није био фудбал него ко се снађе

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да његова екипа ангажманом у другом полувремену против Новог Пазара и није заслужила да победи. Косановић задовољан игром и залагањем својих играча. Кораћ: Николић је претио повлачењем екипе, па провоцирао.

Стратег црно-белих истиче да његова екипа можда и није заслужила победу у Пазару, али и критикује очајан терен.

"Ангажманом у другом полувремену нисмо заслужили да победимо, а Пазар је заслужио бод. Ово је била тешка утакмица за све, ово није био фудбал него ко се снађе", рекао је Николић новинарима на Градском стадиону у Новом Пазару.

Нови Пазар и Партизан одиграли су 1:1 у 14. коли Суперлиге. Партизан је повео већ у четвртом минуту голом Данка Лазовића, а изједначио је Бруно Оливеира де Матос у 78. минуту.

"Добро смо отворили утакмицу, у првом полувремену смо контролисали игру, али је голман Пазара изванредно бранио. Оно чиме нисам задовољан је што нисмо успели посао да приведемо крају, нисмо остали чврсти. Дали смо сами себи гол, остали смо без два бода, али смо јесењи прваци", додао је Николић.

Тренер Новог Пазара Милорад Косановић навео је да је утакмица била добра, без обзира на услове на терену.

"Имали смо три противника: Партизан, временске услове и гол у четвртом минуту. Гол се догодио ни из чега и то нам се понавља трећи пут заредом. С обзиром на услове, утакмица је била квалитетна. Моји момци су ипак показали да ништа што раде није случајно. Остали су непоражени против јесењег првака и тима који ће вероватно освојити титулу ове године", рекао је Косановић.

"Имамо још две утакмице против тимова од којих не знам да ли смо бољи, али сигуран сам – они нису бољи од нас", додао је Косановић.

Кораћ: Николић је претио повлачењем екипе, па провоцирао

Генерални секретар фудбалског клуба Нови Пазар Реџеп Кораћ изјавио је да је на првенственој утакмици против Партизана скоро све протекло у најбољем реду, што, према његовим речима, доказују оцене присутних званичника Фудбалског савеза Србије (ФСС).

"Скоро све је протекло у најбољем реду, сем неколико испада појединаца за које од полиције тражимо да их пронађу и процесутирају, јер штете свима нама. Али то није разлог за алиби тренера Партизана Марка Николића који на све могуће начине покушава да оправда свој неуспех у Пазару. Пре него што је дошао на стадион претио је да ће повући екипу са терена ако га неко буде вређао, а од самог почетка провоцирао је и судије и публику", рекао је Кораћ.

Николић је током утакмице у неколико наврата вређан са трибина, а у последњих 20 минута добио је црвени картон због приговора судији после поништеног гола Владимира Волкова због офсајда.

"Николићу је све криво и ништа не ваља у Новом Пазару, јер није успео да савлада нашу екипу. Наша публика је аплаузом поздравила великог човека и фудбалера Сашу Илића, што доказује да препознају праве вредности. Тражићемо од Дисциплинске комисије ФСС да казне Николића који је након утакмице псовао српску мајку судијама и покушао физички да се обрачуна са њима", казао је Кораћ.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара