Читај ми!

"Нула" Челсија, Ливерпул коначно славио

Челси на гостовању у Сандерленду одиграо без голова - 0:0. Јунајтед трећим везаним тријумфом задржао четврто место, на Олд Трафорду пао Хал (3:0). Ливерпул коначно прекинуо "црну" серију, славио против Стоука (1:0).

Фудбалери Челсија и Сандерленда одиграли су нерешено 0:0 у утакмици 13. кола Премијер лиге. Челси није успео да савлада Сандерленд, али је и даље једина непоражена екипа у првенству.

Најбољу шансу у првом полувремену за лидера Премијер лиге пропустио је Вилијан када је у 17. минуту погодио стативу после ударца са ивице казненог простора.

Одличну прилику у 31. минуту имао је и спрски репрезентативац Бранислав Ивановић, када је изашао сам испред голмана Костела Пантилимона, али је Румун добро интервенисао.

Са друге стране Сандерленд је у неколико наврата озбиљно припретио голману Куртои. Најближи поготку били су у финишу меча када је Жози Алтидор шутирао тик поред стативе.

Поред Ивановић, свих 90 минута за тим Жозеа Муриња одиграо је и Немања Матић.

Фудбалери Манчестер Јунајтеда победили су на Олд Трафорду Хал са 3:0 (2:0), док је Ливерпул једва савладао Стоук са 1:0 (0:0), у утакмицама 13. кола Премијер лиге.

Јунајтед је трећим везаним тријумфом задржао четврто место на табели и приближио се екипама из врха у борби за пласман у Лигу шампиона.

Екипа Луја ван Гала повела је голом Криса Смолинга у 16. минуту, на 2:0 повећао је капитен Вејн Руни, док је коначан резултат поставио Робин ван Перси су 66. минуту.

Ливерпул је коначно прекинуо низ од четири утакмице без победе. Екипа Брендана Роџерса је до дуго жељене победе дошла поготком Глена Џонсона, који је након пречке Рикија Ламберта у 85. минуту савладао голмана Беговића.

Џонсон је у том тренутку реаговао веома храбро, а да би постигао гол морао је да подметне главу испред копачке противничког играча.

Српски репрезентативац Лазар Марковић читав меч преседео је на клупи домаћина.

Квинс Парк Ренџерс је победио Лестер (3:2), док су резултатом 1:1 завршене утакмице Барнли - Астон Вила и Свонси - Кристал Палас.

Раније данас Арсенал је у првом мечу 13. кола победио у гостима Вест Бромвич Албион са 1:0, голом Данија Велбека у 60. минуту.

Резултати и стрелци 13. кола Премијер лиге:

ВБА - Арсенал 0:1 (Велбек 60)

Барнли - Астон Вила 1:1 (Ингс 87. пенал - Кол 38)

Ливерпул - Стоук 1:0 (Џонсон 85)

Манчестер Јунајтед - Хал 3:0 (Смолинг 16, Руни 42, Ван Перси 66)

КПР - Лестер 3:2 (Морган 37. аутогол, Фер 45, Остин 73 - Камбјасо 4, Шлуп 67)

Свонси - Кристал Палас 1:1 (Бони 15 - Јединак 25)

Вест Хем - Њукасл 1:0 (Кресвел 56)

Сандерленд - Челси (18.30)

Сутра:

Саутемптон - Манчестер Сити (14.30)

Тотенхем - Евертон (17)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво