Читај ми!

Забављачи прекидали меч Тотенхем – Партизан

Познати забављачи Гомез Гарсија, Нејтан Браун и Ден Џервис прекидали су меч између Тотенхема и Партизана у жељи да се сликају са играчима домаћег клуба, баш на терену и у току утакмице. Они су познати на нету, а на Јутјубу њихови скечеви имају милионске прегледе.

Навијачи "певаца" који су у четвртак прекинули меч између Тотенхем и Партизана јесу у ствари познати забављачи. Њихови видео-снимци на Јутјубу имају милионске прегледа.

Гомез Гарсија, Нејтан Браун и Ден Џервис чланови су трупе „Trollstation". Они снимају разне комичне скечеве и постављају их на интернет. У њихове најгледаније клипове спадају стриптиз у лондонском метроу и лажно киднаповање.

Погледајте како су се забављали са полицијом...

Тројица момака су крајем првог полувремена утакмице улетели на терен у покушају да се сликају са играчима Тотенхема, због чега је утакмица чак и била прекинута. Сва тројица су на крају ухапшени.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво