Читај ми!

Без "гробара" у Новом Пазару

Дерби утакмица 14. кола фудбалске Суперлиге Србије између Новог Пазара и Партизана из безбедносних разлога играће се без присуства гостујућих навијача. Меч је на програму у недељу од 13 часова.

Дуел у Новом Пазару проглашен је за утакмицу високог ризика због тензија које су се подигле након убиства навијача Црвене звезде Марка Ивковића у Истанбулу уочи утакмице кошаркашке Евролиге против Галатасараја, а све због чињенице да су навијачи Новог Пазара у пријатељским односима са турским клубовима. Из тих разлога одложен је и дуел претходног кола Суперлиге између Вождовца и Новог Пазара, који је требало да се игра у Београду.

"У складу са препоруком МУП-а, фудбалски клуб Нови Пазар организоваће утакмицу без присуства гостујућих навијача, што значи да нећемо обезбедити део трибине за њих, као и да нећемо продавати карте за гостујуће навијаче", изјавио је Танјугу генерални секретар Пазараца Реџеп Кораћ.

Утакмица Новог Пазара и Партизана на програму је у недељу од 13 сати. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије