Манчини: Видић може да помогне Интеру

Роберто Манчини, нови-стари стратег Интера из Милана, верује да ће Немања Видић ускоро донети квалитет "неро-азурима" због којег је и доведен.

На повратничком Манчинијевом дебију, на великом дербију града Милана, Видић је остао на клупи. Тамо је остао до краја утакмице. Ово, након нешто несигурнијих партија на почетку сезоне некадашњег српског репрезентативца, подгрејало је сумње да би он већ на зиму могао да напусти Интер.

Међутим, Манчини истиче да и те како добро познаје бившег капитена Манчестер јунајтеда, наравно из времена док је седео на клупи Манчестер ситија.

„Познајем Видића веома добро, иако је играо на другој страни Манчестера. Биће веома брзо од велике користи Интеру ове сезоне", рекао је Манчини, који истиче да се полако упознаје са екипом.

„Морамо да променимо тактички приступ. Већи део тима не познајем, гледао сам их само на телевизији. Срећам сам јер смо против Милана играли са исправним ставом", закључио је Манчини.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво