У Реалу знају да се не мења тим који побеђује

Популарни "Дон Карло" донео је Реал Мадриду десету титулу првака Европе. И не жели на томе да стане. Италијански стручњак је открио да је већ отпочео преговоре са клубом у вези са продужетком сарадње.

Тренер фудбалера Реал Мадрида Карло Анчелоти открио је да преговара са Управом „лос бланкоса" око новог уговора.

"Имам уговор до 2016. године, али преговарамо око наставка сарадње. Надам се да ћу остати упамћен у историји Реала не само због десете титуле у Лиги шампиона, већи нечег другог... Реал жели да буде најбољи, а ова игра је све боља. Желим да будем светски шампион са Реалом, али неће нам бити лако", рекао је Анчелоти, а преноси портал „Гол".

"Реал има добру структуру, чланови бирају председника сваке четири године и онда он има сву контролу. Овде нема никаквих тајкуна или неког менаџерског тима", додао је он.

Овај 55-годишњи италијански тренер је 2013. године преузео Реал, а прошле сезоне ја са „краљевским клубом" освојио десету титулу у Лиги шампиона.

Анчелоти је казао да би поново желео да преузме Милан и да би једног дана желео да постане селектор Италије.

"Ако се пре или касније вратим у Италију, то ће бити због Милана. Италија оде у финале Светског првенства сваке 12 године, а на сваке 24 га освоји, тако да ћу се ја за тај посао кандидовати 2030. године... Тада ћу имати само 71 годину, могу ја то", рекао је Анчелоти.

Анчелоти је у каријери, поред Милана и Реал Мадрида, предводио Ређину, Парму, Јувентус, Челси и Пари Сен Жермен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво