Ћурчић: Онакав пораз од Данске је неприхватљив!

Радован Ћурчић, по други пут у својству вршиоца дужности селектора нашег државног тима, истакао је да је пораз од Данске само кулминација неких трендова који су се могли приметити у игри и понашању "орлова" у неким ранијим мечевима.

Радован Ћурчић је рекао да је начин на који је екипа изгубила од Данске са 1:3 "неприхватљив", и да ће ситуација бити анализирана.

"Разговарао сам са играчима, а суштина је да је оно што се десило против Данске просто неприхватљиво. Једна ствар је изгубити утакмицу, што није спорно, а друга начин на који смо изгубили. То је за професионалце недопустиво", рекао је Ћурчић.

"Неке претходне утакмице су наговестиле овакав епилог. Против Данаца је све кулминирало. Већи део приче био је усмерен на то шта даље урадити. Направићемо пресек, не можемо да идемо назад, морамо да идемо напред", додао је он.

Петорица српских репрезентативаца су се због повреда вратили у своје клубове и неће играти против Грчке. Ћурчић је рекао да неће позвати замене.

"Александар Коларов се вратио у клуб због повреде, Матија Настасић такође. Душан Тадић због повреде колена, а Здравко Кузмановић има проблем са примицачем. Неће путовати ни (Милан) Бишевац, код њега је незгодна ситуација и он се вратио у Француску. То је пет играча који неће путовати са нама. Нисам одлучио да позивам нове играче", рекао је Ћурчић.

Ћурчић је други пут вршилац дужност селектора, након што је замењивао и Синишу Михајловића.
"Адвокат и Михајловић су врхунски тренери, који су имали добар план. Изостао је резултат. Он некада дође, а некада не. Фудбал је специфична игра", рекао је Ћурчић.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара