Читај ми!

Банкротирао Џими Џамп?!

Најпозантији "падобранац" на спортским приредбама Џими Џамп признао да је тотално банкротирао. Каталонац, који је "упадао" на фудбалске мечеве, трку формуле 1, али и модне ревије и такмичење за Евросонг, дужан је 280.000 евра на конто разних казни.

Џими Џамп је сигурно најпознатији "падобранац" на спортске приредбе, а после бројних упада на такмичења дошло је време и да бакротира.

"Немам новца, суд је одлучио да ми одузима 50% месечне плате сваког месеца док не исплатим казне", изјавио је мжда и најпознатији Каталонац.

Џамп је постао познат још 2004. године када је улетео на почетак трке формуле 1 за Велику награду Шпаније.

На Ролан Гаросу 2009. године, Џамп је током финалног меча улетео на терен и успео Роџеру Федереру да стави црвену капу (својеврсни трејдмарк) на главу.

Највеће "успехе" постигао је током 2010. године. Прво је 29. маја успео да се пробиле поред обезбеђења и попне се на бину у Ослу, где је његов земљак Данијел Дигес наступао на финалној вечери Евросонга.

"Круна каријере" сигурно је био упад на финални меч Светског првенства у Јужној Африци, где је Џими Џамп, пред почетак сусрета, улетео на терен и покушао да стави црвену капу на "богињу".

Када се све сабере, Џамп дугује више од 280.000 евра на конто различитих казни. Мало ли је...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се