Читај ми!

Ко ће освојити награду "Ференц Пушкаш"?

Фифа изабрала десет најлепших погодака у 2014. години, а чак три су постигнута на Светском првенству у Бразилу. Част европског клупског фудбала бране Дијего Коста и Златан Ибрахимовић, а међу номинацијама је и погодак једне даме – Стеф Роше.

Ближи се крај године, самим тим и избори за најбоље у 2014. Фифа је изабрала десет погодака који су ушли у најужи избор за награду "Ференц Пушкаш", односно најлепши погодак године.

Чак три од десет номинованих погодака постигнути су на Светском првенству у Бразилу, погоци Тима Кејхила, Хамеса Родригеза и Робина ван Персија.

За награду конкуришу и вратоломија Дијега Косте у дресу Атлетико Мадрида, пета Златана Ибрахимовића у дресу ПСЖ-а, као и погодак Пајтима Касамија у стилу Марка ван Бастена.

Ту су и голови мање познатих Марка Фабијана, Камила Санвеца и Хисатоа Сата, али и погодак представнице лепше половине, Стеф Роше.

Све номиноване поготке можете погледати на званичном сајту Фифе, а на истом месту можете оставити глас свом фавориту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво