Мијаиловић: Биће ми част да Декију предам траку

Капитен Црвене звезде Никола Мијаиловић рекао је да ће му бити част да преда траку Дејану Станковићу, који ће у пријатељској утакмици против Удинезеа одиграти десетак минута и опростити се од црвено-белог дреса у којем је почео блиставу каријеру.

Искусни бек и капитен црвено-белих Никола Мијаиловић истиче да ће му бити велика част да на десет минута преда капитенску траку Дејну Станковићу на његовом опроштају у суботу.

"Деки је један од оних играча, а хвала Богу, у Црвеној звезди их има много, који заслужују да вечно носе капитенску траку. Оставио је велики траг, како у Црвеној звезди, тако и у Лацију и Интеру, освојио је много трофеја и велико је име српског, али и светског фудбала. Драго ми је што су се Црвена звезда и он договорили да своју последњу утакмицу у каријери одигра баш на Маракани, пред нашим навијачима. То је догађај који се не сме пропустити и уверен сам да ће трибине бити пуне", изјавио је Мијаиловић за званични сајт клуба.

Он је додао да ће екипа прићи дуелу са чланом италијанске Серије А као да је у питању такмичарски меч.

"Искуство које екипа може да стекне након овакве утакмице је велико, посебно јер се ради о веома квалитетном противнику. Дужни смо да пред нашим навијачима покажемо квалитет и да одиграмо лепу утакмицу", поручио је Мијаиловић.

Лазовић почаствован што ће бити део Декијевог опроштаја

Задовољство што ће играти на Станковићевој опроштајној утакмици нагласио је и Дарко Лазовић.

"Удинезе долази из једне од најјачих лига на свету и њихов висок пласман на табели Серије А сведочи о томе колико ћемо квалитетну проверу имати. Иако је утакмица пријатељска, спремамо се као да је такмичарска. Сви желимо да пружимо добру партију и да покажемо да можемо да се носимо против једног тако квалитетног тима", истакао је Лазовић.

Он је додао да је срећан што ће му се пружити прилика да заигра са Станковићем.

"Сви знамо ко је и шта је Дејан Станковић. Биће ми част да одиграм део утакмице заједно са њим, а могу да замислим како се осећају наши млади фудбалери који су имали три-четири године када је Станковић играо у Звезди. Мислим да је управо то најбоља позивница за навијаче да напуне Маракану, Дејан то заслужује", рекао је Дарко Лазовић.

Утакмица између Црвене звезде и Удинезеа игра се у суботу од 17 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се