Читај ми!

Ковач задовољан упркос поразу од Аргентине

Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Нико Ковач рекао је да је његова екипа била равноправна с Аргентином у пријатељском мечу и додао да ни сам није очекивао да ће "то тако лепо изгледати". Фудбалери Хрватске изгубили су синоћ у пријатељском мечу у Лондону од Аргентине са 2:1.

У пријатељском мечу у Лондону Хрватска је повела голом Анаса Шарбинија у 11. минуту, али је Аргентина у другом полувремену преокренула резултат головима Кристијана Ансалдија и Лионела Месија.

"Успело нам је да играмо равноправно с Аргентином. Ни ја нисам очекивао да ће то тако лепо изгледати. Честитам момцима, јер су урадили све што смо планирали. Показали су како се игра за Хрватску. Након ове утакмице је јасно да не морамо да се плашимо за будућност нашег фудбала. Прижељкивали смо онакав почетак, дали смо гол и штета што нисмо успели још један у првом полувремену", рекао је Ковач након пораза Хрватске од Аргентине.

Ковач је након меча признао како је мотивисао репрезентацију уочи дуела с Аргентинцима.

"Рекао сам да сви знају да су Аргентинци велики фаворити, али да можемо да се равноправно носимо с њима само ако играмо као тим. Након овакве представе имам слатке муке ко ће играти против Италије у Милану", навео је Ковач.

Фудбалери Хрватске у недељу гостују Италији у четвртом колу Групе Х квалификација за Европско првенство. После три одиграна кола, Хрватска и Италија имају по девет бодова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се