Читај ми!

Дринчић: Много ми значи гол у дербију

Xерој навијача Партизана, Никола Дринчић, каже да му гол који је "парном ваљку" донео победу у 147. вечитом дербију много значи пошто већ неко време "вуче" повреду због које три недеље није ни потрчао.

Јунак 147. вечитог дербија, фудбалер Партизана Никола Дринчић, рекао је да му гол на мечу против Црвене звезде у деветом колу Суперлиге много значи, поготово што је играо повређен.

Везиста црно-белих је, слично као и на претходном дербију у Хумској, донео тријумф свом тиму из слободног ударца у 77. минуту.

"У првом полувремену нисмо играли онако како смо се договорили, али смо у наставку били доста бољи и имали добре прилике и пре мог гола. Мени ово много значи јер имам неку чудну повреду, због које три недеље нисам потрчао, а уочи меча одрадио сам два тренинга", рекао је Дринчић.

Партизан се налази на првом месту на табели Суперлиге са 24 бода, четири више и утакмицом мање у односу на трећепласирану Црвену звезду, док се Војводина налази између "вечитих" са 21 бодом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара