Читај ми!

Таре: Инциденти неће пореметити односе у Лацију

Директор Лација Игли Таре рекао је да се нада да прекид утакмице између Србије и Албаније неће покварити односе између Филипа Ђорђевића, Лорика Цане и Етрита Берише, које бране боје римског клуба.

Спортски директор "небеско плавих", Албанац Игли Таре нада се да синоћњи инцидент неће пореметити односе фудбалера у Лацију.

"Неће бити никаквих последица у свлачионици Лација. Играчи имају одличан однос, они су добри људи и неће бити проблема. Разочаран сам јер спорт није победио. Ово је била веома осетљива утакмица и требало је да споји две земље, уместо свега што се издешавало", рекао је Таре за италијанске медије.

Бивши албански интернационалац за прекид утакмице на стадиону Партизана као главне кривце оптужио је медије обе земље, који су "непотребно створили тензију у јавности".

"Хотел албанске репрезентације био је опкољен наоружаним војним колима. Није лако проћи, а камоли играти утакмицу у таквим условима. Ствари су измакле контроли. Момци су се понашали достојанствено и бранили заставу. Све се догодило, јер су српски и албански медији бесмисленим текстовима направили велики притисак", рекао је Таре.

Утакмица између Србије и Албаније прекинута је пред крај првог полувремена при резултату 0:0, након што се изнад терена на стадиону Партизана појавио летећи објекат са заставом тзв. Велике Албаније, после чега су уследили инциденти.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво