Читај ми!

Ћурчић поносан на омладинце

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић, после великог успеха и пласмана на Европско првенство у Чешкој, рекао је да је веома поносан на играче. Србија је синоћ, у реванш мечу баража за ЕП, победила браниоца титуле Шпанију са 2:1 и пласирала се на финални турнир.

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић није крио задовољство после великог успеха и пласмана на Европско првенство у Чешкој, што је упоредио са "немогућом мисијом".

"Немогућу мисију смо претворили у могућу. Толико сам поносан у овом тренутку на своје момке да се не може описати, јер су се борили као лавови. Од срца им честитам", рекао је Ћурчић за сајт Фудбалског савеза Србије.

Капитен Србије на мечу у Кадизу Горан Чаушић рекао је да је његови саиграчи показали да су бољи од актуелног првака Европе.

"Била ми је част што сам био капитен овим момцима. Иако није важно код кога је била трака, јер смо сви одиграли максимално, мене је све ово испунило као никада до сада у каријери. Показали смо да смо бољи од овакве Шпаније", рекао је Чаушић.

Усхићен након успеха у Шпанији био је и голман младог државног тима Марко Дмитровић.

"Сви су сумњали у нас, сви су нас отписали. Ми смо између себе знали да и овако десетковани можемо да играмо и победимо Шпанију", рекао је Дмитровић.

Првенство Европе за фудбалере до 21 године биће одржано 2015. у Чешкој.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво