Читај ми!

Делегат: Уефа ће одлучити ко је крив

Европска фудбалска унија накнадно ће донети одлуку о регистровању утакмице Србија–Албанија, потврдио је делегат Уефе, Холанђанин Хари Бин.

Делегат утакмице фудбалских репрезентација Србије и Албаније Холанђанин Хари Бин рекао је да ће надлежна тела Европске фудбалске уније одлучити ко је крив за прекид тог дуела у квалификацијама за Европско првенство 2016. године.

"Жалимо због ситуације, околности су биле такве да утакмица није могла да буде настављена. Не могу да говорим ко је почео, ко је крив. То ће одлучити надлежна тела Уефе. После виђене ситуације, судија, посматрач и ја ћемо послати извештај у Уефу", рекао је делегат утакмице Хари Бин.

Утакмица на стадиону Партизана прекинута је у 42. минуту, пошто је дошло до нереда, када је преко терена почео да лети дрон, мала летелица на даљинско управљање. На платну које је било закачено за дрон била је мапа Велике Албаније у боји и са мотивом албанске заставе, са леве стране фотографија оснивача модерне албанске државе и првог премијера Исмаила Ћемаљија, а са десне Исе Бољетинија, албанског националисте.

Заставу је ухватио репрезентативац Србије Стефан Митровић, а након тога албански играчи су покушали да му је узму и дошло је до кошкања међу играчима на терену.

Немири су се пренели и на трибине, поједини навијачи су ушли на терен, па је судија Мартин Еткинсон извео обе екипе са терена и послао их у свлачионице. У тренутку прекида резултат је био 0:0.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво