Читај ми!

Фалкао: Јунајтед се коцкао мојим доласком

Колумбијац Фалкао, који је претходног викенда постигао први гол за Манчестер јунајтед, сматра да су се "ђаволи" коцкали када су га довели из Монака због његове тешке повреде колена.

Фудбалер Манчестер јунајтеда Радамел Фалкао рекао је да се тај клуб "коцкао" када га је овог лета довео на позајмицу из Монака.

Фалкао је прошле сезоне тешко повредио колено, због чега је пропустио Светско првенство у Бразилу, а од повреде се потпуно опоравио средином лета. Он је рекао да је захвалан на прилици да игра на Олд Трафорду.

"Манчестер јунајтед се коцкао и то када је била најтежа ситуација. Прошла година је била најтежа, не само у професионалном смислу. Повреда колена је утицала на мене у сваком смислу, али ми је помогла да размишљам о многим стварима, да сазрим", рекао је Фалкао.

Фалкао је овог лета из Монака дошао на позајмицу на Олд Трафорд, а Јунајтед ће морати да плати 43 милиона фунти ако жели да откупи уговор 28-годишњег колумбијског нападача. Колумбијац је недавно изјавио да жели да остане у Манчестеру.

"Биће ми потребно још времена, али осећам се веома добро на терену, у складу са собом, лоптом и фудбалом", рекао је он.

Он је истакао и да разуме бес навијача Монака због његовог одласка у Манчестер и одласка Џејмса Родригеза у Реал Мадрид. Они су овога лета из француског клуба отишли после само годину дана. Монако тренутно заузима 13. место у шампионату.

"Можда је бес разумљив, пошто су очекивања била велика. Клуб је сада променио политику и ослања се на младе играче који могу да остваре добре резултате. Захвалан сам Монаку на добрим и лошим тренуцима, који су ми помогли да сазрим", рекао је Фалкао.

Фалкао је у недељу, у утакмици против Евертона (2:1) постигао свој први гол за Јунајтед.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво