Читај ми!

Барса је била неправедна према Фабрегасу

Фудбалер Барселоне Педро Родригез рекао је да му је жао што је Сеск Фабрегас прешао у Челси, али и додао да каталонски тим није на најбољи начин вредновао његове партије.

Фабрегас је летос прешао у Челси из Барселоне за 33 милиона евра, после чега је каталонски клуб изнео критике на његов рачун у којима су навели да није испунио очекивања.

"За мене Сескове партије у Челсију нису изненађење. Он је одличан играч, један од најбољих везиста на свету и редовно постиже голове. У Премијер лиги вреднују оно што нису радили у Барселони, која је била је напревадна према њему. Драго ми је што је срећан у Челсију", рекао је Педро за каталонски лист Спорт.

Фабрегас за "плавце" на старту сезоне игра одлично, одиграо је пет утакмица у Премијер лиги, постигао један гол и имао чак седам асистенција.

Он је током каријере играо за Арсенал и Барселону, док је за репрезентацију Шпаније наступио 92 пута и постигао 13 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво