Читај ми!

Ди Марија: Прелазак у Јунајтед је корак напред

Одлазак из екипе која је првак Европе у тим који уопште не игра европска такмичења ове сезоне могао би да се сматра благим стагнирањем у каријери. Међутим, не и када је реч о клубу какав је Манчестер јунајтед. Анхел ди Марија, без дилеме један од најбољих фудбалера света, уверен је да је направио прави потез преласком на Олд Трафорд.

Најскупљи фудбалер у историји Премијер лиге Анхел ди Марија рекао је да је преласком из мадридског Реала у Манчестер јунајтед направио велики корак напред у каријери.

Аргентински репрезентативац летос је стигао на Олд Трафорд за обештећење од 77 милиона евра, иако ове сезоне Јунајтед не игра у европским такмичењима.

"Одлазак из Реала у клуб какав је Манчестер јунајтед је напредак у каријери за сваког играча. Веома сам срећан што сам дошао у Јунајтед. То је био важан тренутак у мом животу. Откако сам дошао у Енглеску, осећам се одлично. Сви су пријатни према мени и надам се да ћу дуго година остати овде", рекао је Ди Марија за клупску телевизију.

Ди Марија је прошле сезоне био један од најзаслужнијих играча Реала за освајање десете титуле првака Европе, али се одлучио на одлазак након што је у клуб дошао Хамес Родригез.

Он је до сада за "црвене ђаволе" у Премијер лиги одиграо пет утакмица, постигао три гола и забележио три асистенције.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво